NŐGYÓGYÁSZATI DIAGNOSZTIKAI KÖZPONT

Vérvétel - Villa Medicina

Vérvétel-analízis

A vérvétel az általános egészségi állapot meghatározására, diagnózis felállítására, különböző betegségek lefolyásának vizsgálatára, valamint gyógyszeres kezelések ellenőrzésére alkalmas, amely klinikánkon nyugodt, kellemes környezetben zajlik, több éves tapasztalattal rendelkező egészségügyi asszisztenseinkkel sorban állás nélkül, előre egyeztetett időpontban.

A vérminták vizsgálatát a Centrum-Lab Kft. végzi, amely a laborvizsgálatok terén jelenleg Magyarország legdinamikusabban és legprofesszionálisabban növekvő szolgáltatója. Áraink a Centrum-Lab Kft. áraival azonosak (+2000 Ft vérvételi díj).

Centrum-Lab Kft. lakossági árlistája itt tekinhető meg

A terhesgondozás alatti vérvétel az alábbiak szerint történik: Első vérvétel - a terhesség megállapítását követően, de legkésőbb a 12. hétig. A szűrés kiterjed: teljes vérkép,( máj- és vesefunkció lehet, de nem kötelező), éhgyomri vércukor, vizeletvizsgálat, vércsoport, ellenanyag, Wassermann (vérbaj-szűrés), esetleg TORCH vizsgálat (Toxoplasmosis, Rubeola, Chlamydia, esetleg Cytomegalo vírus, kanyaró elleni védettség vizsgálata), HBsAg Második vérvétel - időpontja a váradósság 24-28. hetében. A szűrés kiterjed: OGTT. T.vérkép, T.vizelet, vércsoport+ ellenanyag Harmadik vérvétel - időpontja a váradósság 36-38. hetében. A szűrés kiterjed: teljes vérkép, vizelet, vércukor, (máj- és vesefunkciók) nem kötelező,vércsoport + ellenanyagszűrés