NŐGYÓGYÁSZATI DIAGNOSZTIKAI KÖZPONT

4D 5D babamozi - Villa Medicina

4D - 5D Babamozi

A tengerek mélye, a távoli csillagok, vagy éppen egy másik kontinens - rengeteg olyan rejtély, amely a technológia korában néhány kattintással láthatóvá válik számunkra. Azonban nem meglepő, ha a világegyetem összes csillagánál jobban érdekel az az apró csemete, aki már most a család középpontjába került és szeretnénk a fejlődése során is minél közelebb kerülni hozzá.  

 A 3D technológia egy fényképszerű 2D technikára épülő módszer, ahol a 3D a mélységet jelenti. A vizsgálat során az ultrahang készülékkel forgatható, szerkeszthető, színes képet kapunk, amely élvezhető, látványosabb, valamint térben jobban elhelyezhető az édesanya és a hozzátartozók számára.

A technika fejlődésével a 3D képalkotás sebessége felgyorsult, amely által valós idejű mozgó képsort tudunk megjeleníteni a 4D technológia segítségével, ahol a 4D az időt jelenti. Más szóval a tér és mélység után valós idejű mozgóképet kaphatunk a kismama hasában fejlődő baba mozzanatairól.

Az 5D technológia által finomabb 3D képeket készíthetünk realisztikusabb színvilágban változtatható virtuális megvilágítással. A térhatást nagymértékben látványossá teszi , hogy 3D TV-n és 3 Dimenziós képet adó szemüveggel láthatják a szülők a babájukat.

A babamozi során állapotfelmérést végzünk, majd  áttekintjük a méreteket, hogy megfelelőek-e az adott terhességi kornak. 4D / 5D-re váltva, éber állapotban láthatjuk a magzat arcát, mimikáit, mozgásait, továbbá reagálását a külső ingerekre (pl.: hangok, simogatás, stb.). A 4D, illetve 5D babamozi során készített felvételek már sokkal élesebbek, illetve valósághűek. 

 Mikor ajánljuk?

Azok számára, akik minél korábban szeretnék megismerni fejlődésben lévő gyermeküket a 13-16. hetet ajánljuk.

Akik nagyon kíváncsiak, azonban már a kisbaba arcát és annak vonásait is szeretnék megcsodálni, azon kismamák számára a 26-32. hét lehet a legoptimálisabb időpont a vizsgálatra.

A 32. hét felett ha a magzat fekvése és a magzatvíz mennyisége ideális, akkor a magzat arcvonásai már hasonlítanak a születési arckarakterhez.

A vizsgálat körülbelül 30-40 percig tart, melyet rögzítünk, majd a felvétel során lementett képekkel együtt pendrive-ra helyezünk. A mentett képek közül a legszebbeket ki is nyomtatjuk, melyeket a vizsgálatot követően a logózott pendrive-val együtt ajándékba adunk kismamáink számára.

Babamozinkat minden Kismama számára ajánljuk, aki szeretné megörökíteni, illetve megmutatni rokonainak, ismerőseinek ezt a csodálatos, felejthetetlen időszakot.(Az 5D babamozi során a Kismama pocakjában fejlődő Babánkat 2D, illetve 3Dimenzióban láthatjuk. A teljes felvételt pendrive-ra rögzítjük, amelyből azt a részt amit a vizsgálat során szemüvegben, 3D-ben láttak a a Kismamák otthon is meg tudnak tekinteni, amennyiben rendelkeznek speciális 3D TV-vel, valamint 3D szemüveggel. A 3D felvétel időtartama a Baba aktivitásától függ. (A felvétel eleje ill. vége 2D-ben látható).Az 5D babamozi során rögzített 2D, illetve 3D (3-5 db) képeket szintén a pendrive-re töltjük fel, amelyet ajándékba adunk a babamozit követően. (A 3D-s fotók Samsung szabványos 3D televízión 3D szemüveggel együtt tekinthetők meg számítógép segítségével HDMI kábellel összekötve.))